ITU DFS BSA Application Challenges Bootcamp 13 – 14 May 2024 09:00–11:30 CEST

Duration: 2 hours and 40 minutes including break time

13 May 2024 09:00–11:30 CEST							
Time	Learning Points	Method (s)	Duration	Speaker			
9.00am	 Introduction: Trainer Introduction Ice-breaker question Learning outcomes What is Application Challenge? Why Application Challenge? 	Simple introduction and interaction with trainees with a series of pictures and present learning outcomes using slides	5 Mins	Olan			
9.05am	 Application Challenge: Current stage of Application Challenge Content of Application Challenge Bootcamp Preliminary Evaluation Discussion Forum 	Introduce the Application Challenge, providing an overview of its scope, stages, and guidelines using slides.	30 Mins	Olan			
9.35am	Blockchain Secure Authentication (BSA) 1. BSA Technology 2. BSA Architecture 3. BSA Demonstration	Introduce the Application Challenge, providing an overview of its scope, stages, and guidelines using slides.	30 Mins	Olan			
10.05am	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins				
10.20am	Break		10 Mins				
10.30am	BSA Technology Brief: Application Challenges Development Requirement	Provide an explanation of Application Challenges development requirement, platform and technology requirement	15 Min	Wan Ameer			
10.45am	BSA Technology Brief: Client Key and Mobile SDK (Android)	Illustrate the usage of BSA SDK (Android) through a presentation using slides, detailing step-by-step instructions.	20 Mins	Muna			
11.05am	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	30 Mins				
11.35am	Conclusion/Summary: Summarise the whole session	Conclude the training based on the learning outcomes	5 Mins	Olan			

ITU DFS BSA Application Challenges Bootcamp

Duration: 2 hours and 40 minutes including break time

14 May 2024 09:00–11:30 CEST						
Time	Learning Points	Method (s)	Duration	Speaker		
9.00am	Introduction: 1. Trainer Introduction 2. Ice-breaker question 3. Learning outcomes	Simple introduction and interaction with trainees with a series of pictures and present learning outcomes using slides	5 Mins	Olan		
9.05am	BSA Technology Brief: Web SDK	Provide an explanation of BSA Web SDK, outlining its functionality and usage through a presentation with slides.	15 Mins	Wafie		
9.20am	BSA Technology Brief:BSA APKFNSPay Demonstration	Describe the purpose of BSA APK and FNSPay Demo App along with instructions on its usage, through a presentation using slides and a video.	25 Mins	Muna Wafie		
9.45am	Evaluation Criteria: Section A	Clarify the problem statement, outline the details of Tasks in Section A, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	20 Mins	Olan		
10.05am	Evaluation Criteria: Section B	Outline the details of Tasks in Section B, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	25 Mins	Olan		
10.30am	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins	Olan		
10.45am	Break		10 Mins			
10.55am	Evaluation Criteria: Section C	Outline the details of Tasks in Section C, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	15 mins	Olan		
11.10am	Server Provisioning 1. Server Environment 2. Server Provisioning process	Present the server environment, demonstrating its usage and deployment specifics for each participant through a visual slide.	10 mins	Wan Ameer		
11.20am	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins			
11.35am	Conclusion/Summary: Summarise he whole session	Conclude the training based on the learning outcomes	5 Mins	Olan		