## ITU DFS BSA Application Challenge Boot camp 20-21 May 2024

## Duration: 2 hours and 40 minutes including break time

20 May 2024 14:30–17:00 CEST							
Time	Learning Points	Method (s)	Duration	Speaker			
2.30pm	<ol> <li>Introduction:</li> <li>1. Trainer Introduction</li> <li>2. Ice-breaker question</li> <li>3. Learning outcomes</li> <li>4. What is Application Challenge?</li> <li>5. Why Application Challenge?</li> </ol>	Simple introduction and interaction with trainees with a series of pictures and present learning outcomes using slides	5 Mins	Olan			
2.35pm	<ul> <li>Application Challenge:</li> <li>1. Current stage of Application Challenge</li> <li>2. Content of Application Challenge Bootcamp</li> <li>3. Preliminary Evaluation</li> <li>4. Discussion Forum</li> </ul>	Introduce the Application Challenge, providing an overview of its scope, stages, and guidelines using slides.	30 Mins	Olan			
3.05pm	Blockchain Secure Authentication (BSA) 1. BSA Technology 2. BSA Architecture 3. BSA Demonstration	Introduce the Application Challenge, providing an overview of its scope, stages, and guidelines using slides.	30 Mins	Olan			
3.35pm	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins				
3.50pm	Break		10 Mins				
4.00pm	BSA Technology Brief: Application Challenges Development Requirement	Provide an explanation of Application Challenges development requirement, platform and technology requirement	15 Min	Wan Ameer			
4.15pm	BSA Technology Brief: Client Key and Mobile SDK (Android)	Illustrate the usage of BSA SDK (Android) through a presentation using slides, detailing step-by-step instructions.	20 Mins	Muna			
4.35pm	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	30 Mins				
5.05pm	Conclusion/Summary: Summarise the whole session	Conclude the training based on the learning outcomes	5 Mins	Olan			

## ITU DFS BSA Application Challenge Bootcamp

## Duration: 2 hours and 40 minutes including break time

21 May 2024 14:30–17:00 CEST							
Time	Learning Points	Method (s)	Duration	Speaker			
2.30pm	Introduction: 1. Trainer Introduction 2. Ice-breaker question 3. Learning outcomes	Simple introduction and interaction with trainees with a series of pictures and present learning outcomes using slides	5 Mins	Olan			
2.35pm	BSA Technology Brief: Web SDK	Provide an explanation of BSA Web SDK, outlining its functionality and usage through a presentation with slides.	15 Mins	Wafie			
2.50pm	BSA Technology Brief: • BSA APK • FNSPay Demonstration	Describe the purpose of BSA APK and FNSPay Demo App along with instructions on its usage, through a presentation using slides and a video.	25 Mins	Muna Wafie			
3.15pm	Evaluation Criteria: Section A	Clarify the problem statement, outline the details of Tasks in Section A, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	20 Mins	Olan			
3.35pm	Evaluation Criteria: Section B	Outline the details of Tasks in Section B, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	25 Mins	Olan			
4.00pm	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins	Olan			
4.15pm	Break		10 Mins				
4.25pm	Evaluation Criteria: Section C	Outline the details of Tasks in Section C, and describe the evaluation criteria for participants using slides.	15 mins	Olan			
4.40pm	Server Provisioning 1. Server Environment 2. Server Provisioning process	Present the server environment, demonstrating its usage and deployment specifics for each participant through a visual slide.	10 mins	Wan Ameer			
4.50pm	Questions & Answers	Welcome questions from the participants	15 Mins				
5.05pm	Conclusion/Summary: Summarise the whole session	Conclude the training based on the learning outcomes	5 Mins	Olan			